AlfaPower

Ej inloggad [Logga in - Registrera dig]
Gå längst ner

 
  Bilar säljes Bilar köpes Delar säljes Delar köpes  

Logga in för att posta annons!  |  Sök  |  Senaste annonser  |  Mest besökta  |  Regler

  Modell 166 3.0 Super
  Årsmodell 1999
  Mätarställning 22000 mil
  Pris 5500:-
 
 
  Säljare Tomik   mail | u2u
  Stad/ort Öland
  Mobilnummer 0709763523
 
  Postad: 2020-07-05 22:56
  Visad: 1212
 
Ibland måste även jag inse att tiden inte räcker till. Efter 5 år i mitt garage är det nu dags att någon annan får göra den färdig. Oräkneligt många timmar, pengar och tålamod har lagts på denna bil. Eftersom jag köpte den osedd och avställd har jag som optimistisk Alfista tagit ett bekymmer i taget. Mycket är åtgärdat, ny kupéfläkt, renoverade bromsar bak, byte koppling och slavcylinder, tändningslås, immobilizer och ECU, full service inklusive ny kamrem och vattenpump (bara det värt 7.000kr). Totalt vill jag inte ens veta hur mycket jag har investerat, en depression så här innan semestern skulle vara dålig tajming. Nu återstår felsökning elhissar, oljetryckskontakt, släcka ABS och några andra varningslampor. Har kört ECU-scan och inga fel hittas. Växelläget behöver justeras, ettan ligger vid trean och tvärtom.
Hel motor, inga läckage. 17" Alu-Alfa tillbehörsfälgar. Hel och fin svart skinninredning. Sådär karossmässigt, finns dörruppslag, små lacksläpp och pyttelite ytrost. 3 liters klassisk Busso sexa med det rätta ljudet.
Det här är ingen bortglömd pärla men kan bli en mycket trevlig bruksbil. Då jag bara kört runt kvarteret bör den hämtas med släpkärra. Nu har jag istället skaffat en annan Alfa men kan tänka mig byte mot en 147:a med lite fix eller något annat fosterhemsplacerat kärleksbarn. Första kontakt via ett meddelande i U2U.
 


  Upp till toppen

Powered by XMB 1.9.11
XMB Forum Software © 2001-2011 The XMB Group