AlfaPower

Ej inloggad [Logga in - Registrera dig]
Gå längst ner

 
  Bilar säljes Bilar köpes Delar säljes Delar köpes  

Logga in för att posta annons!  |  Sök  |  Senaste annonser  |  Mest besökta  |  Regler

  Modell Alfa 90 2.5 QO
  Årsmodell 1985
  Mätarställning 19000 mil
  Pris 34000:-
 
  Säljare melowsson   mail | u2u
  Stad/ort
  Mobilnummer 0733767673
 
  Postad: 2020-11-24 10:24
  Visad: 215
 
Säljer en Alfa 90 2.5 QO -85. Jag inser att tiden och kunskapen att återställa bilen i det skick som jag tänk inte finns. Därför så tänker jag att någon annan kan slutföra projektet.

Till att börja med: JA Portföljen finns kvar och är i bra skick!

Jag tänkte ha den som rullande projekt då det är ganska överkomligt att göra den besiktningsredo. Karossen är ganska fräsch, visst finns det lite rost, skärmkant, lite nederkant dörrar och på bakluckan. På tal om bakluckan så behöver den lite omvårdnad då det ser ut att finnas lite små bucklor som om den fått lite hagel som studsat på den.
Underredet ser också helt ok ut. Bilen startar och jag körde runt kvarteret i somras. Startade den också 18 november och då gick den igång på första försöket. Den behöver dock en service olja, filter. Vet ej när kamrem byttes. Så lika bra att byta den med. Motorn går bra alltså. Växellådan helt ok framåt. Backen hoppar ur vid lite mer gaspådrag. Försiktig backning funkar dock. Bromsarna funkar helt ok men behöver kanske motioneras. Bakre ljuddämpare behöver bytas. Bilen behöver tas på släp, men går att köra upp på släpet.

Invändigt är stolar ok. Innertak hänger och paneler på a-stolpe behöver clips och fästas. Mittkonsolens armstöd slitet. Det är ju knight rider instrumenten och de funkar, alla lampor funkar. Checkpanel funkar alla lampor, de släcks dock inte alltid... Elhissar funkar och elstol ryggstöd funkar.

Det mesta finns alltså. Det jag vet saknas är kamrems kåpor. I köpet medföljer delar som är svåra att få tag i.

Hastighetsmätare/instrumenthus, det digitala. Även de med runda mätare finns och medföljer. En extra framskärm och dörr finns med. En extra grill finns också. Finns lite mer delar som jag behöver plocka fram med.

Prisidé 34.000 kr (senaste bud) eller bud över. Inga bud under beaktas eller besvaras.
 


  Upp till toppen

Powered by XMB 1.9.11
XMB Forum Software © 2001-2011 The XMB Group