AlfaPower

Ej inloggad [Logga in - Registrera dig]
Gå längst ner

 
  Bilar säljes Bilar köpes Delar säljes Delar köpes  

Logga in för att posta annons!  |  Sök  |  Senaste annonser  |  Mest besökta  |  Regler

  Modell Alfetta GTV 2.0
  Årsmodell 1980
  Mätarställning 0 mil
  Pris 4500
 
 
  Säljare Henrik Magnusson   mail | u2u
  Stad/ort Fubbiktown(Malmö)
  Mobilnummer
 
  Postad: 2006-10-30 20:20
  Visad: 3238
 
Hittade en gammal annons på Blocket på en Alfetta GTV 2.0 1978 i Skåne häromdagen, och det visade sig att bilen fortfarande finns kvar. Var och tittade på den, men har tyvärr inte möjlighet att ställa den någonstans själv, så jag tänkte vidarebefordra annonsen till er andra. Kolla på:

http://www.blocket.se/vi/9654669.htm?ca=23_10_s

Notera att det står fel i annonsen! Bilen är en GTV 2.0 -78 och inget annat.

Rejält rostig - golvet verkade genomrostat på några ställen, trösklar mm såg inte heller vackert ut vid snabbkoll underifrån. Kolla bilderna (fick dem från säljaren, har tyvärr inga fler), dörrsidor mm ser hemskt ut men verkade inte fullt så illa på plats. Det är inte de som är värsta problemen...
Bitar som inredning mm ligger i bilen, och jag gissar att inredningen är i dåligt skick den med. OBS - jag gjorde endast en mycket snabb inspektion! Enligt säljaren är den komplett bortsett från framruta. Motor sitter i och renoverade bromsok skall tydligen finnas med. Står under en presenning utomhus just nu... Men med det priset så är det väl inte mycket att gnälla om.

Om någon köper den som reservdelsbil vore jag tacksam om ni kontaktade mig när ni tagit vad ni ska ha, då jag behöver lite delar till just en sådan här bil (framblinkers, frontspoiler, glas till v bakblinker och eventuellt lite plåtbitar). Ägaren säljer den tyvärr inte i delar... Dessutom har jag en uppsättning säten som passar tidiga GTV att sälja eller byta med (från min -80:a), och eventuellt en extra dörr, motorhuv och bagagelucka med (och en GTV6-frontspoiler om någon nu behöver det :-).

Maila säljaren, Kenny, direkt på ribster_622@hotmail.com.

Mvh Henrik Magnusson
henrik@magnussonarkitekter.se
 


  Upp till toppen

Powered by XMB 1.9.11
XMB Forum Software © 2001-2011 The XMB Group