AlfaPower

Ej inloggad [Logga in - Registrera dig]
Gå längst ner

 
  Bilar säljes Bilar köpes Delar säljes Delar köpes  

Logga in för att posta annons!  |  Sök  |  Senaste annonser  |  Mest besökta  |  Regler

  Modell Alfa Romeo Alfetta GT SÅLD!
  Årsmodell 1976
  Mätarställning 15000 mil
  Pris 15000:-
 
 
  Säljare Nisse   mail | u2u
  Stad/ort Växjö
  Mobilnummer 0737010800
 
  Postad: 2014-09-21 21:54
  Visad: 1872
 
Funderar på att avyttra mitt kära projekt. En Alfetta GT som är i mycket vettigt skick. Otroligt trevligt objekt i den absolut vackraste färgen som, av rätt person, kan bli en riktig höjdare.

Le Mans-blå bil som aldrig varit riktigt dålig. Rost finns i bilens nedre regioner men inte i den omfattning som är brukligt på denna modellen.

Jag har ägt bilen i två omgångar och känner till mycket av bilens historia. Hade jag varit mer mek-kunnig hade jag ALDRIG släppt denna bilen.

Har förvarats varmt och torrt under alla mina år. Det följer med en extra baklucka samt 4 st nyrenoverade Momo Vega-fälgar som kommer att passa bilen perfekt.

Gick fint tills för någon månad sedan men vill inte starta nu. Är troligen ingen svår sak att få igång den men jag har inte kunskapen, tyvärr.

Säljes eller bytes mot t ex körklar Alfa, Fiat eller andra förslag. Priset ÄR ristat i sten, annars behåller jag den och betalar någon för att göra den i ordning. Har du ett dyrare bytesobjekt kan det också vara av intresse.

Har ingen brådska att göra affär och vill absolut inte att bilen slutar som ett banåkar-projekt utan vill att bilen hamnar hos rätt person som gör i ordning den till det skick som den förtjänar. Då kommer den att bli en "one of a kind" att njuta av och som kommer att dra många blickar till sig.

Bilder finns här:

http://www.alfapower.nu/gallery.php?g2_itemId=136631

Hör av dig om du undrar över något. Alfa-hälsningar: Nisse Hagmer

 


  Upp till toppen

Powered by XMB 1.9.11
XMB Forum Software © 2001-2011 The XMB Group