AlfaPower

Ej inloggad [Logga in - Registrera dig]
Gå längst ner

 
  Bilar säljes Bilar köpes Delar säljes Delar köpes  

Logga in för att posta annons!  |  Sök  |  Senaste annonser  |  Mest besökta  |  Regler

  Modell SÅLD! Alfa Romeo 156 V6
  Årsmodell 1998
  Mätarställning 22000 mil
  Pris 21000:-
 
 
  Säljare FredrikAssarsson   mail | u2u
  Stad/ort Uppsala
  Mobilnummer 0708407626
 
  Postad: 2015-11-27 17:30
  Visad: 1718
 
SÅLD! Min ompysslade 156 är till salu. SÅLD!

Mitt ägande började vid 16200mil och ca tre-fyra år sedan. Gått många härliga långmilsresor i min ägo. Importerad av en ägare under 2000talet som vårdade den väl med verkstadskvitto häftat med besiktningsprotokoll och rigoröst servad. Jag har fortsatt i samma stuk och servat själv samt bytt, renoverat och förbättrat kontinuerligt för att ha en riktigt pålitlig bil i mycket gott skick. Stora delar av bilen har jag låtit lacka om för att skicket ska bli riktigt trevligt. Bilen rekondas av mig själv 3-4ggr/år både in- och utvändigt. Pedantiskt..

Grigio Chiaro Met. ( ljus silvermetallic) kaross med läckert mörkblå Momo skinninredning i mycket fint skick med lätt moderniserad stil med ratt från senare årsmodell samt diverse detaljer smakfullt silverlackerade.

Den mest driftsäkra och leendeframkallande bil som jag någonsin har ägt och som jag gärna ser får komma till ett nytt bra hem.
Varenda gång jag använder den vill jag behålla den men jag har annan bruksbil nu för tiden.

Det den har är en välvårdad och lätt masserad 2.5L V6 med större insugsrör från 3.0L samt portat insug och en enorm livslust. Motorns karaktär, Novitecavgassystemets finstämda sång, tillsammans med det nybytta växellänkaget som är perfekt injusterat om jag får skryta med det själv är en total fröjd för alla sinnen att använda sig av! Leendeframkallande och nervkittlande är bara förnamnet. Och allt det till 0.85-0.9L/mil och billigare skatt än svensksålda är ett kap. Ren och skär stöld med tanke på vad jag har renoverat bilen för och vad jag begär för den men var sak har sin tid och Du vet väl att Du behöver en Alfa Romeo med 24 ventilers Bussosexa under huven? Dessutom en framtida samlarbil då dessa i fint skick med V6 börjar bli ovanliga.

Intresserad? Ytterliggare frågor? Eller sugen på att bara sitta med en singel malt i hand och lyssna på motorljudet?
Ring på 0708407626 eller maila på fredrik.assarsson@live.se. Bilen finns i Märstatrakten.
För ingående information om förbättringspunkter och vad som redan är renoverat (lång, lång lista), kontakta mig så svarar jag. En del omonterat godis medföljer i bilaffären. Inga skulder finns på bilen, besiktning ska göras innan april och skatten är betald till någon gång under nästa år.
Ska priset diskuteras görs det med fördel på plats.

Med vänlig hälsning,
Fredrik Assarsson
 


  Upp till toppen

Powered by XMB 1.9.11
XMB Forum Software © 2001-2011 The XMB Group