AlfaPower

Ej inloggad [Logga in - Registrera dig]
Gå längst ner

 
  Bilar säljes Bilar köpes Delar säljes Delar köpes  

Logga in för att posta annons!  |  Sök  |  Senaste annonser  |  Mest besökta  |  Regler

  Modell Alfa Romeo 75 v6 2,5
  Årsmodell 1987
  Mätarställning 18000 mil
  Pris 35000:-
 
 
  Säljare josé   mail | u2u
  Stad/ort Råcksta/Göteborg
  Mobilnummer 0708438189
 
  Postad: 2016-02-01 20:58
  Visad: 2007
 
Välhållen Alfa Romeo 75 V6 söker ny skötare. Jag har flyttat till Stockholm och bilen är tyvärr kvar i Göteborg. Just nu finns inte tid och plats att ta hand om denna blivande klassiker.

Mycket är nytt, bytt och renoverat. Bland annat nya däck, helrenoverade bromsok (ink packningar och kolvar). Det är nya skivor där bak samt stålomspunna bromsslangar. Bilen har ställbara stötdämpare, röda sänkfjädrar samt pu-bussningar till caster, övre länkarmar, stötdämpare och watt-länkage.

Det är även nya spindelleder och nya bussningar i krängningshämmarna samt ny hardy längst bak. I samband med kamremsbytet så byttes även vattenpump och termostat, ny soppapump med filter införskaffad och fästet renoverades med nya upphängningar.

Luftfiltret är flyttat till framför höger hjulhus för kallare inluft, nytt drivsteg till arc:n samt ny laddningsregulator, alla oljor och vätskor är utbytta ink växellådsoljan. Det sitter ett hemmabyggt avgassystem på bilen med fullflödesdämpare och rejält kromat utblås (felvinklat på bilden).

Bilen härbärgeras i varmgarage med mekplats som eventuellt kan överlåtas. Eventuellt kan bilen visas upp i Solna om intresserade finns i huvudstaden.

Byggtråd finns här på power:

http://www.alfapower.nu/viewthread.php?tid=27652

Visst finns det lite ytrost som man kan fixa men inget som besiktningen klagade på. På det stora hela en väldigt rolig hobbybil med potential att bli riktigt fin.
 


  Upp till toppen

Powered by XMB 1.9.11
XMB Forum Software © 2001-2011 The XMB Group