AlfaPower

Ej inloggad [Logga in - Registrera dig]
Gå längst ner

 
  Bilar säljes Bilar köpes Delar säljes Delar köpes  

Logga in f\xf6r att posta annons!  |  Sök  |  Senaste annonser  |  Mest besökta  |  Regler
 
Välkommen till AlfaPowers annonstorg!

Här är du välkommen att sälja eller köpa din Alfa Romeo eller dina Alfa-relaterade tillbehör.
Tänk på att uppdatera din profil då ditt namn, mailadress och ort hämtas från medlemsregistret.

Regler för annonsering

Privatannons: Alfapowers annonser är till för privatpersoner som har rätt att ingå avtal, enligt konsumentverkets regler.

Beskrivning: Annonsrubriken måste beskriva varan. Inga onödiga tecken får användas i rubriken. Varan måste beskrivas i annonstexten, det är inte tillåtet att endast länka till en annan sida. Annonstexter får inte kopieras från andra annonser, dessa är skyddade under upphovsrättslagen. Det är inte tillåtet att använda sig av sökord i annonstexten. Endast annonser på svenska eller engelska tillåts.

Kategorisering: Annonsen skall läggas i den kategori som bäst beskriver din vara. Det är inte tillåtet att lägga in varor i samma annons som inte passar under samma kategori, varorna måste i sådant fall delas upp i flera annonser. Säljesannonser skall placeras i Säljes och köpesannonser i Köpes.

Inga dubbletter: Det är inte tillåtet att lägga in samma vara mer än en gång samtidigt. Radera den gamla annonsen först innan du lägger in den nya.

Länkar: Länkar i annonser skall vara relevanta för varan du annonserar om. Samma regler gäller för länkarna som för annonsen i övrigt.

Bilder: Bilder i annonsen skall vara relevanta för varan du annonserar om. Det är inte tillåtet att ta bilder från andra annonser utan annonsörens medgivande. Dessa är skyddade under upphovsrättslagen.

Stötande innehåll: Annonser som kan verka stötande mot folkgrupper, enskilda individer eller offentliga personer godkänns inte.

Följer man inte detssa regler kan vi plocka bort anonsen ÖGONABÖJ, utan att meddela något

/Crew  Upp till toppen

Powered by XMB 1.9.11
XMB Forum Software © 2001-2011 The XMB Group